Ενημερωτικά Videos

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης ή Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, ο Καθηγητής Νευρολογίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης δίνει σημαντικές πληροφορίες, σε ένα βίντεο!

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών, Καθηγητής κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης ανακοινώνει την διεξαγωγή του 14ου Συμποσίου Νευρολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα (Du Lac Congress Center) στις 19-22 Νοεμβρίου 2020.

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών για το alzheimer, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες για την Ακαδημία Νευροεπιστημών. Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό της Ηπείρου Epirustv1 για την προβολή του βίντεο με τις σημαντικές πληροφορίες του Καθηγητή Νευρολογίας και Προέδρου της Ακαδημίας κ. Σπυρίδωνα Κονιτσιώτη, στην εκπομπή Η ώρα της Ηπείρου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις δημοσιογράφους Έλενα Χριστοφορίδου και Γιώτα Σταύρου.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/NSiJTOpesiM” el_width=”50″]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer και τον Μήνα Alzheimer, ο Καθηγητής Νευρολογίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη νόσο, σε ένα βίντεο!

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/pUp0OoCni3o” el_width=”50″]

Απαντήσεις σε ερωτήματα για τις κινητικές διαταραχές από τον κ. Παντελή Στάθη Νευρολόγο, Συντονιστή Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Mediterraneo”,ενόψει του 9ου Χειμερινού Κλινικού Φροντιστηρίου.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/Ng-F6e_uvQw” el_width=”50″]