Ενημερωτικά Videos

Συνέντευξη του Σπ. Κονιτσιώτη στην εκπομπή «Στο μικροσκόπιο» – 03/02/2021

Συνέντευξη του Σπ. Κονιτσιώτη στον Alpha 989 – 30 /01 /2021

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών, Καθηγητής Νευρολογίας κ. Σπ. Κονιτσιώτης μιλά στην εκπομπή “Υγεία πάνω απ’ όλα” για την ελληνική πρωτοποριακή συσκευή με τεχνητή νοημοσύνη, για την αντιμετώπιση της νόσου Πάρκινσον.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών, Καθηγητής κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης ανακοινώνει την διεξαγωγή του 14ου Συμποσίου Νευρολογίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης ή Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, ο Καθηγητής Νευρολογίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης δίνει σημαντικές πληροφορίες, σε ένα βίντεο!

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών για το alzheimer, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες για την Ακαδημία Νευροεπιστημών. Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό της Ηπείρου Epirustv1 για την προβολή του βίντεο με τις σημαντικές πληροφορίες του Καθηγητή Νευρολογίας και Προέδρου της Ακαδημίας κ. Σπυρίδωνα Κονιτσιώτη, στην εκπομπή Η ώρα της Ηπείρου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις δημοσιογράφους Έλενα Χριστοφορίδου και Γιώτα Σταύρου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer και τον Μήνα Alzheimer, ο Καθηγητής Νευρολογίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη νόσο, σε ένα βίντεο!

Απαντήσεις σε ερωτήματα για τις κινητικές διαταραχές από τον κ. Παντελή Στάθη Νευρολόγο, Συντονιστή Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Mediterraneo”,ενόψει του 9ου Χειμερινού Κλινικού Φροντιστηρίου.