Ενημερωτικά Videos

Ανακοίνωση του 16ου Συμποσίου Νευρολογίας από τον Καθηγητή Νευρολογίας και Πρόεδρο της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπ. Κονιτσιώτη

Ανακοίνωση του 10ου Χειμερινού Κλινικού Φροντιστηρίου στις Κινητικές Διαταραχές από τον Παντελή Στάθη εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού της Ηπείρου Ioannina TV για το 15ο Συμπόσιο Νευρολογίας

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού της Ηπείρου Epirus TV1 για το 15ο Συμπόσιο Νευρολογίας

Ανακοίνωση του 15ου Συμποσίου Νευρολογίας

11 ΑπριλίουΠαγκόσμια Ημέρα για τη Νόσο Πάρκινσον

Οι ειδικοί της Ακαδημίας Νευροεπιστημών απαντούν σε καίρια ερωτήματα

Συνέντευξη του Σπ. Κονιτσιώτη στην εκπομπή «Στο μικροσκόπιο» – 03/02/2021

Συνέντευξη του Σπ. Κονιτσιώτη στον Alpha 989 – 30 /01 /2021

Συνέντευξη του Σπ. Κονιτσιώτη στο “Υγεία πάνω απ’ όλα”

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών, Καθηγητής Νευρολογίας κ. Σπ. Κονιτσιώτης μιλά στην εκπομπή “Υγεία πάνω απ’ όλα” για την ελληνική πρωτοποριακή συσκευή με τεχνητή νοημοσύνη, για την αντιμετώπιση της νόσου Πάρκινσον.

14ο Συμπόσιο Νευρολογίας

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών, Καθηγητής κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης ανακοινώνει την διεξαγωγή του 14ου Συμποσίου Νευρολογίας.

Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης ή Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, ο Καθηγητής Νευρολογίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης δίνει σημαντικές πληροφορίες, σε ένα βίντεο!

Μήνας αφιερωμένος στην άνοια & το αλτσχάϊμερ

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών για το alzheimer, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες για την Ακαδημία Νευροεπιστημών. Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό της Ηπείρου Epirustv1 για την προβολή του βίντεο με τις σημαντικές πληροφορίες του Καθηγητή Νευρολογίας και Προέδρου της Ακαδημίας κ. Σπυρίδωνα Κονιτσιώτη, στην εκπομπή Η ώρα της Ηπείρου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις δημοσιογράφους Έλενα Χριστοφορίδου και Γιώτα Σταύρου.

Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer και τον Μήνα Alzheimer, ο Καθηγητής Νευρολογίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη νόσο, σε ένα βίντεο!

Απαντήσεις σε ερωτήματα για τις κινητικές διαταραχές

Απαντήσεις σε ερωτήματα για τις κινητικές διαταραχές από τον κ. Παντελή Στάθη Νευρολόγο, Συντονιστή Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Mediterraneo”,ενόψει του 9ου Χειμερινού Κλινικού Φροντιστηρίου.